Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

LinkedIn en Facebook in je Outlook? Ja hoor!

De Social Connector in Outlook 2010 zorgt er voor dat je updates van je vrienden en contacten meteen in zicht krijgt als je een e-mail krijgt. Je kan meerdere netwerken aan de Social Connector koppelen, zoals Facebook, LinkedIn, Myspace en Windows Live.

Om de LinkedIn Connector te installeren neem je de volgende stappen:

  • Ga naar LinkedIn
  • Download de connector
  • Na installeren krijg je een pop-up. Voer hierin je gebruikesgegevens van LinkedIn
  • Ga i Outlook naar Tabblad Beeld en geef bij Deelvenster personen Normaal aan. Vanaf dan staat het venster altijd aan en kun je het in- en uitklappen met het zwarte driehoekje in de hoek.
  • In dit venster krijg je de updates LinkedIn te zien.

Opmerkingen:

  • Dit systeem is gerelateerd aan het e-mailadres. Dat betekent dus dat je geen updates zult zien van je contact als deze met zijn privé-emailadres mailt. Daarvoor is dan weer facebook interessant.
  • Zoals je zult merken scant dit venster ook de laatste berichten, bijlagen en afspraken die je met deze persoon hebt gedeeld. Via de filterknoppen links kun je dit aangeven.

Volg bovenstaande stappen voor de Facebook Connector, die je hier kan downloaden

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)