Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Notuleer besluiten en acties in een BAL

We notuleren op de laptop omdat dit sneller en effectiever is. Maar als de vergaderstijl er eentje is van eindeloos discussiëren en van-de-hak-op-de-tak springen, dan heb je een boel typvaardigheden nodig en een groot vermogen tot live samenvatten. Als het intensieve vergaderingen betreft met veel overleg en discussie, dan is de oplossing niet meteen voorhanden. In een overleg waarin vorderingen, acties en processen de boventoon voeren kan de BAL-lijst een uitkomst bieden. We zien de laatste jaren dat de BAL steeds vaker wordt gebruikt.

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het tijdschrift Management Support. Je kunt het hieronder downloaden als pdf-bestand.

Download: Notuleer besluiten en acties in een BAL.

Om je snel op weg te helpen heb ik alvast een BAL voor je gemaakt in Excel. Deze kun je als sjabloon gebruiken. Download het BAL-sjabloon (Excel-bestand).

Meer weten?

Wil je nog meer weten over notuleren en ballen? Neem contact op voor meer informatie.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)