Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Pentablet in plaats van computermuis

Een klant met RSI-klachten liet me haar pentablet zien. Ik was meteen getrickerd. Muizen is immers ergonomisch niet verantwoord en ook niet snel genoeg.De zwarte Bamboo Tablet combineert multi-touch functionaliteit en pentablettechnologie in één apparaat. Hier ontstaat een nieuwe en intuïtieve manier van werken. Gebruik de pen voor het precieze werk terwijl je ook met je vingers kunt klikken, scrollen, en gebaren kunt gebruiken. Voor €70 heb je hem. Dat is iets meer dan een goede lasermuis. Als straks iedereen op een tabletcomputer werkt is dit achterhaald maar voorlopig is dit een ideale en ook plezierige ergonomische oplossing voor hevige computergebruikers.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)