Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Presentatie van Microsoft Office 2010

Een 1,5 uur durende one-way presentatie over Office 2010. Kan dat?

In samenwerking met ExplainIT uit Hengelo gaf ik presentatie-sessies van 1,5uur over de toeters en bellen in Office 2010. In grote groepen van ongeveer 60 personen zag ik 1500 medewerkers van Aveleijn uit Oldenzaal langskomen in het afgehuurde cultureel centrum. Dat dit inderdaad werkt én ook leuk kan zijn bewijst deze e-mailreactie van één van de toehoorders:

 

Ik wil graag het volgende met je delen:
"Ik gebuik reeds een jaar Office 2010. Ik had dan ook geen zin in een presentatie over dit onderwerp. Echter... In de 11 jaar dat ik bij Aveleijn werk heb ik nog nooit zo geboeid 1 1/2 uur kunnen luisteren naar een presentatie. Ondanks dat de inhoud reeds bekend was, heb ik genoten van de manier waarop dit gepresenteerd werd. Ik heb de hele tijd in opperste concentratie kunnen luisteren, lachten én nog extra onfi gekregen.
Chapeau! Chapeau! voor de spreker.
Marian Oude Alink, Aveleijn.

Ik wil graag het volgende met je delen:"Ik gebuik reeds een jaar Office 2010. Ik had dan ook geen zin in een presentatie over dit onderwerp. Echter... In de 11 jaar dat ik bij Aveleijn werk heb ik nog nooit zo geboeid 1 1/2 uur kunnen luisteren naar een presentatie. Ondanks dat de inhoud reeds bekend was, heb ik genoten van de manier waarop dit gepresenteerd werd. Ik heb de hele tijd in opperste concentratie kunnen luisteren, lachten én nog extra onfi gekregen. Chapeau! Chapeau! voor de spreker."

Marian Oude Alink, Aveleijn.

 

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)