Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Slim en razendsnel zoeken naar programma`s en documenten

Ik maak steeds minder mapjes. Een simpele boomstructuur in ‘mijn documenten’ en een drietal mapjes in Outlook. Windows 7 en Office 2010 hebben van ‘zoeken’ topsport gemaakt en daarvoor de nodige krachtpatsers ingebouwd. Het gaat er om je bestandsnamen en onderwerp regels slim te formuleren en eventueel wat labels (tags) toe te voegen aan je bestanden. Vervolgens doet Windows Desktop Search het werk. XP-gebruikers dienen de plug-in te downloaden, Vista en WIN7-gebruikers hebben hem al onder de windowsknop zitten. ALLES (programma`s, documenten, e-mails, muziek,…) wordt bliksemsnel doorzocht. Zelfs de muis hoeft niet meteen aan de slag.

Download hier het artikel

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)