Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Spelen met weergaven in word

De tekstverwerker van Microsoft is wat out of focus. We werken allemaal met Word en denken het wel te kennen. Maar met iedere nieuwe Officeversie wordt ook Word aangepakt en de meeste veranderingen blijven onbekend en dus onbemind. Ik wil het “spelen met weergaven” eruit lichten. Immers, dit is zowel voor basis als gevorderd gebruiker van dagelijks nut.

De leesweergave deze weergave was er altijd al maar was van weinig nut. Sinds het lezen van documenten steeds meer op mobile devices gebeurt moest Microsoft ervoor zorgen dat documenten niet standaard met alle bewerkingsknopjes worden getoond

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het tijdschrift Management Support. Je kunt het hieronder downloaden als pdf-bestand.

Download: Spelen met weergaven in Word.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over hoe je Word optimaal kunt benutten in je dagelijkse werkzaamheden? Neem contact op voor meer informatie.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)