Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Verschil tussen OneDrive en OneDrive

Verwarring, vragen en onjuiste informatie. Dat merk ik op de werkvloer als het gaat over OneDrive. En er zijn blijkbaar twee soorten OneDrives. En wat is dan het verschil? En hoe werkt het? En voortdurend wijzigt de werking er van. En hoe zit dat nu eigenlijk met het synchroniseren van bestanden met de OneDrive Cloud? Je kunt er heel veel over lezen. Maar het gekke is dat er blijkbaar eerst een algemeen verhaal nodig is voordat mensen de essentie van OneDrive te pakken krijgen. Uit die behoefte ontstond dit artikel. Op dit moment met up-todate informatie maar voor hoelang.

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het tijdschrift Management Support. Je kunt het hieronder downloaden als pdf-bestand.

Download: Verschil tussen OneDrive en OneDrive.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over het verschil tussen OneDrive en OneDrive? Neem contact op voor meer informatie.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)