Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Vista en virusscanners

Bij een overstap naar Windows Vista zijn maar weinig IT-managers van plan te vertrouwen op de, tegen een kleine vergoeding, meegeleverde virusscanner. Dit blijkt uit een onderzoek van antivirus-leverancier NOD32

onder 102 bezoekers van de Heliview-conferentie IT Security, die vorige week in Utrecht plaatsvond.

Maar liefst 88 procent van de bezoekers gaf aan bij een overstap naar Vista gebruik te maken van een andere virusscanner dan die van Microsoft. Een enkeling (2 procent) willen het zekere voor het onzekere nemen en zowel de Microsoft-scanner, als een externe scanner gebruiken. De resterende respondenten (10 procent) hebben wel vertrouwen in de verbeterde beveiliging in Vista.

De uitkomsten verklaren ook de meningen over de stelling of antivirus-leveranciers over tien jaar nog wel zullen bestaan. Van de respondenten gaf 12 procent aan hieraan te twijfelen, de rest was overtuigd dat het aanbod van verschillende leveranciers zal blijven.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)