Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Waar verzamel je alle input?

Je hebt een probleem: informatie komt via steeds meer kanalen tot jou. Allerlei stuff komt bij je binnen via e-mail, whatsApp, sms, telefoon, collega`s in de gang en op kantoor, vergaderingen en overleggen, overpeinzingen in de auto of de trein, Messenger, Yammer, Slack, Kick en wie weet wat je nog meer hebt aan communicatiestromen?

De vraag is niet hoe je die stroom kunt beperken (want dat wordt een moeilijke) maar eerder welke trechter(s) je kunt gebruiken om dit zoveel mogelijk op 1 plek te beheren. Als we tools kunnen vinden die platformonafhankelijk zijn en altijd en overal bereikbaar dan hebben we de wapens in de strijd tegen informatiestress.

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het tijdschrift Management Support. Je kunt het hieronder downloaden als pdf-bestand.

Download: Waar verzamel je alle input?.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over hoe je jouw input van alle communicatiekanalen optimaal kunt beheren in je dagelijkse werkzaamheden? Neem contact op voor meer informatie.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)