Wijzing...

Vind inspiratie op mijn webblog

Actuele ontwikkelingen, nieuwe gadgets, slimme tips om het maximale te halen uit je Office, nieuwe trainingen: laat je inspireren én blijf op de hoogte via mijn blog.

Weblog van Roel Peeters

Z staat voor zwart

Wist u dat 'Z' staat voor Zwart? Door de letter Z in te drukken tijdens een Powerpoint presentatie maakt u het scherm tijdelijk helemaal zwart. In de Engelstalige versie is het overigens de letter B van black.

U kunt deze truc bijvoorbeeld gebruiken om de presentatie snel in beeld te brengen wanneer u gaat spreken.

Druk direct op Z als u de presentatie hebt gestart en daarna nogmaals op de Z-toets als u gaat beginnen. Wanneer u dit soort toetsen niet goed kunt onthouden is er redding: rechtsklik tijdens de presentatie gewoon in een dia en kies Scherm >> Zwart scherm aan. Tenslotte: wanneer u gebruik maakt van twee monitoren tijdens de presentatie, dan kunt u in de presentatorweergave (op de ene monitor) op de optie Zwart scherm klikken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

SharePoint Online

SharePoint is hét Microsoft platform bij uitstek om mensen digitaal bij elkaar te brengen en efficiënt online te laten samenwerken. Het is onderdeel van Office 365 en in die combinatie bevat het alles wat je nodig hebt voor een online werkplek.

Ik kan je helpen met SharePoint

Contact

Ik sta open voor uitdagingen, groot of klein!

06 - 271 614 05

E-mail: info@roelpeeters.nl (je kunt ook het contactformulier gebruiken)