Wie is Roel?

Trainer vol enthousiasme

Twintig jaar onderwijzer, tien jaar zelfstandig adviseur en trainer. Eén missie: mensen helpen hun werkzaamheden effectiever, sneller en met meer plezier uit te voeren, daarbij gebruik makend van digitale middelen. Ik ben uitermate geïnteresseerd in de medewerker en zijn Office-pakket, de presentator met zijn interactieve digitale tools, de digitale samenwerking in het projectmatig werken en de efficiency in de informatieverwerking. Mijn troefkaart is ‘enthousiasme’. Daarmee maak ik het verschil tussen middelmatigheid en succes.

Adviseur met veel kennis

Als mensen door middel van mijn adviezen plezier beleven in hun werkzaamheden, digitale stress kwijtraken, sneller en effectiever werken en rust krijgen in hun hoofd, dan heb ik voldoening van mijn werk. Ik heb dit streven vervat in een zelfverzonnen woord: WIJZING. Dat is een samentrekking van “aanwijzen” (dat wat slim is, dat wat handig is) en “wijzigen” (processen en workflows durven wijzigen, dat is nog niet zo evident)

Wat is 'Wijzing'?

'Wijzing' is een samentrekking van “aanwijzen” (dat wat slim is, dat wat handig is) en “wijzigen” (processen en workflows durven wijzigen)

Mijn partner Sandra verzon dit woord omdat ik niet kon verwoorden wat ik eigenlijk doe. Dit woord bevat het helemaal. 
Erin, onze twaalfjarige dochter, hoorde dit verhaal en maakte meteen een filmpje op haar Nintendo. "Kijk papa, dit is wat je doet. Zet dat maar op je website'. Ik vind het nog steeds geniaal in zijn eenvoud en duidelijkheid. 

Eenmanszaak met veel mensen 

“Roel Peeters” is een eenmanszaak. Maar ik verkoop geen ‘nee’. Daarom omring ik mij met andere trainers/consultants die de specialismen hebben die ik niet kan bieden aan de klant of die de tijd hebben die ik te weinig heb.

Ik zoek continu naar talenten die én een specialisatie hebben in het Microsoft segment én een kei zijn in consultancy of training. Daarbij verwacht ik een mensgerichte stijl en zakelijke eerlijkheid. Het resultaat van deze samenwerkingsvorm is de formule 1+1=3. Je krijgt meer dan wat ik je in mijn eentje had kunnen bieden en… altijd een oplossing.

Een greep uit mijn referenties

Logo van Roel Peeters
© Roel Peeters. Realisatie: Internetbureau Praes | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden